Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Klasszisok a tesiórán

Európa- és világbajnok sportolók vendégeskedtek az Újvidék téri Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában szerdán, ahol rendhagyó testnevelés órát tartottak. 

A BVSC-Zugló két klasszis sportolója, az Európa- és világbajnok, paralimpiai bajnok asztaliteniszező, Pálos Péter, illetve az ötszörös korosztályos Európa-bajnok sokszoros magyar bajnok, Bajnokok-ligája győztes, olimpikon Jakab János az egyik délelőtti edzést követően az Újvidék téri Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolába mentek, ahol rendhagyó testnevelés órát tartottak több mint száz gyereknek.

Fotó: Balogh Róbert

A két sportoló mesélt a sportágról, a saját pályafutásáról, körbeadták a gyerekeknek az érmeiket, majd az óra végén egy kis pingpongbemutatót is tartottak, amelybe néhány diákot is bevontak.

Jakab János és Pálos Péter választása azért az Újvidék téri iskolára esett, mert ez a tornaterem volt a nemzetközi hírű zuglói asztalitenisz-szakosztály bölcsője (a Szőnyi úti csarnok megépülésééig), ahol olyan játékosok készültek a versenyekre, mint Berczik Zoltán, Gergely Gábor vagy Rózsás Péter. Az Újvidék téri intézmény a mai napig “pingpongsulinak” számít, többek között a Zugló-kupa asztaliteniszversenyeit is hagyományosan itt rendezik.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb