Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Negyedik a Vasbányai-Mike kettős

Nagy hajrával végül a negyedik helyen fejezte be a kenu kettesek versenyét 1000 méteren a Vasbányai Henrik és Mike Róbert összeállítású páros a riói olimpia szombati játéknapján.

 A játékok utolsó előtti versenynapján is több zuglói sportolóért szoríthattunk. Közülük a legjobban a kajakos Szabó Gabriella szerepelt, aki a négyes hajók küzdelmében immár a második riói aranyérmét szerezte meg.

Ugyancsak az A döntőbe jutott a KSI-s Vasbányai Henrik – Mike Róbert kenupáros is, akik az 1000 méteres távon kiváló hajrával a negyedik helyen végeztek.

A férfi vízilabda-válogatott is lejátszotta utolsó mérkőzését. Az ötödik helyért Görögország volt a zuglói testvérpárt, Decker Ádámot ás Attilát is soraiban tudó együttes ellenfele. A találkozót végül 12-10-re a mieink nyerték, akik így az ötödik helyen végeztek az olimpián.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb