Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Népek tábora

A Zuglóiak Egymásért Alapítvány Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzatának támogatásával NÉPEK TÁBORA címmel ingyenes délelőtti foglalkozást hirdet meg 11-14 éves tanulóknak november 2-4. között, a Zuglói Civil Házban.

Tematika:

  1. nap: A magyar nép játékai, fazekasság (kézműves foglalkozás)
  2. nap: A horvátok kultúrája és tánca
  3. nap: A görögök kultúrája és tánca

A foglalkozáson résztvevők száma korlátozott, maximum 20 fő, ezért a jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében fogadják. A szervezők felhívják a figyelmet, hogy a három alkalom egymásra épül, így csak azok jelentkezését várják, akik mindhárom foglalkozáson részt tudnak venni.

Jelentkezni a mellékelt JELENTKEZÉSI LAP kitöltésével lehet, amelyet október 26-án 16 óráig küldhetnek el az info@zugloiakegymasert.hu címre.

A rendezvényről IDE KATTINTVA olvashatnak részletesen.

 

 

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb