Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Önkéntes véradás a Laky Adolf utcában

Idén másodjára szervezett önkéntes véradást a Zuglói Közbiztonsági non-profit Kft (ZKNP) és a Zuglói Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület a Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezetével és az országos vérkészletért felelős Országos Vérellátó Szolgálat közreműködésével a Laky Adolf utcai rendészeti központban.

A januári esemény sikerén felbuzdulva szerveztük meg újra a közel 4 órás eseményt – tájékoztatta lapunkat Kovács-Csincsák László, a ZKNP ügyvezetője. – 40 jelentkezőt regisztráltunk. A résztvevők között voltak Zugló önkormányzatának rendészei, zuglói rendőrök és polgárőrök, a ZKNP és a Zuglói Polgármesteri Hivatal számos dolgozója, a TV2 és a Crystal Worldwide Zrt. munkatársai, valamint Hajdú Flórián alpolgármester és Sógor László önkormányzati képviselő is éltek az általunk kínált lehetőséggel, miután átestek a véradást megelőző kötelező szűrővizsgálaton. Továbbá örömmel vettük, hogy zuglói lakosok is jelentkeztek az eseményre.

Fontosnak tartjuk, hogy széleskörű összefogás alakuljon ki a kerületben a társadalmi felelősségvállalás jegyében. Mivel a mai önkéntes véradás is sikeresen zajlott le, terveink szerint a jövőben is megismételjük ezt az eseményt – hangsúlyozta Kovács-Csincsák László.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb