Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Operettel szórakoztattak a filharmonikusok

Zongoraművekkel kezdődött, majd operett dallamokkal folytatódott az április 6-i Teakoncert. A Zuglói Filharmónia hagyománnyá vált, nyugdíjasoknak szóló programján meglepetéssel is készültek a szervezők.

A Zuglói Filharmónia minden szezonban négy alkalommal ad Teakoncertet az időseknek. – Ilyenkor teával, süteménnyel várjuk a nyugdíjasokat, a programmal a tiszteletünket szeretnénk kifejezni feléjük – mondta Záborszky Kálmán művészeti vezető.

A koncerten először Pauló Zsuzsanna lépett színpadra, aki Chopin Asz-dúr balladáját játszotta el, majd Makai Annamária következett, Schumann Allegro című darabjával.

Fotó: Képszerkesztőség

A zongoradarabok után operett dalokkal folytatódott a Szent István Zeneházban megtartott program. Schumi Sára, Szántó Réka, Béres Márk és Sipos Balázs szórakoztatta a nézőket, végül pedig meglepetésként tanárukkal, Geszthy Veronikával együtt énekeltek – a darabokat Rózsa Gábor kísérte zongorán.

A Teakoncertek állandó műsorvezetője Zelinka Tamás, aki ezúttal is érdekes információkat osztott meg a művekről, a zeneszerzőkről, az előadókról, sőt, a darabokkal kapcsolatos kérdésekre helyesen válaszolókat egy-egy DVD-vel ajándékozta meg.

A szezonzáró Teakoncertet május 25-én tartják, amelyre – csak úgy, mint minden alkalommal – 10 forintért vehetnek jegyet a nyugdíjasok.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb