Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Őszi nagytakarítás kezdődik Zuglóban

Zugló Önkormányzata és a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. megállapodást kötöttek, hogy az ősz során teljesen összehangolt nagytakarítást tartanak Zugló kiemelt csomópontjain, terein, útjain. 

Első helyszín az Örs vezér tere, ahol már ma éjszaka megkezdik a munkát. Először az aluljáróban végeznek koncentrált takarítást az FKF Zrt. új aluljárótakarító-célgépével. Egy ilyen gép segítségével egy óra alatt egy kolléga akár 1500 m2 felület professzionális takarítását is el tudja végezni. Az aluljáró után holnap napközben kora reggeltől pedig a felszíni részek, járdák, utak takarítása zajlik. A Fővárosi Közterület-fenntartó részéről 9 célgéppel és 26 fővel lesznek jelen, a Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltató Zrt. Pedig további 13 fővel, 3 takarítógéppel és munkaeszközökkel vesz részt az összehangolt nagytakarításon.

A munkálatok miatt türelmüket és megértésüket kérjük!

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb