Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Pályázat rászoruló zuglói gyermekeknek, diákoknak

A “Zuglóiak Egymásért” Alapítvány Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzatának támogatásával pályázatot hirdet zuglói rászoruló gyermekek, diákok támogatására. 

Zugló lakosainak felajánlása eredményeként, a zuglói rászoruló gyermekek támogatási alap számlára befolyt összeg felhasználásával, Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata (a továbbiakban: Önkormányzat) a Zuglóiak Egymásért Alapítvány (a továbbiakban: ZEA) alapító okiratában megfogalmazott célokra tekintettel pályázati úton anyagi segítséget/ösztöndíjat nyújt.

A ZEA anyagi segítsége/ösztöndíja pályázati úton történik. A pályázatokat a pályázati keret erejéig folyamatosan lehet benyújtani, de legkésőbb 2019. október 15-ig.

Letölthető dokumentumok:

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb