Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Korabeli kiállítással indul az ünneplés

Ötven éves építők, társasok, babák, macik, ruhák, lábbelik – egyebek mellett ez fogadja a Zuglói Civil Házba érkezőket: kiállítással ünnepli félévszázados születésnapját a ZEÓ Pöttöm Park Tagóvoda.

Pöttöm park a csodaovi – csendült fel a dal a ház különböző helyiségeiben péntek délelőtt. A gyerekek az óvoda két napja készült, az egyik óvó néni által írt indulóját énekelték. A kicsit ámulva nézték a vitrinekben, paravánokon látható tárgyakat, képeket.

A jubiláló intézmény dolgozói fontosnak tartják, hogy megismertessék az ovisokkal a gyökereiket, amelynek egyik része a kiállítás, ahol ötvenéves, vagy annál is régebbi tárgyakat láthatók. Azokon kívül korabeli újságcikkek, fotók másolati mesélnek a múltról.

A tagóvoda-vezető elmondta a napokban egykori és mai gyermekalkotásokkal bővül a tárlat, amely április 25-ig látogatható. Jamrik Erzsébet 10 éve irányítja az intézményt, nagyon büszke a náluk működő zöld programokra, azon belül is a madarászásra.

A Pöttöm Park Tagóvoda április 22-én délután nyilvános születésnapi ünnepséget tart a Zuglói Civil Házban.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb