Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Rögtönzött tanösvény a Csáktornya parkban

Fákat és cserjéket ültettek a Munkácsy Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola elé, hogy a gyerekek biztonságosabban közlekedhessenek az intézmény közelében.

A Csáktornya parki iskola elé csaknem 250 növényt ültettek október 15-én, így a diákok biztonságosabban kelhetnek át az úttesten. A Virágzó Zugló program segítségével az intézmény pedagógusai és a szülők az őshonos magyar fákat és cserjéket felcímkézve ültették el, így az iskola előtt 80 méter hosszan egy kis tanösvényt építettek.

A tanárok és a szülők a földmunkák mellett azt is vállalták, hogy a jövőben is gondozzák az ingyen kapott növényeket.

 

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb