Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Stresszekezelő tréninget tart a Családcentrum Alapítvány

Decemberig tartó ingyenes stresszkezelő tréninget szervez a Családcentrum Alapítvány a Zuglói Civil Házban, a foglalkozást az eddigiektől eltérő módszerekkel tartják.

Sokacz Anikó civil és nemzetiségi tanácsnok elmondása szerint a Kábítószerügyi Egyeztető Fórum cselekvési tervében már régóta és kiemelten szerepel az esélyegyenlőség. Erre csatlakozott rá az alapítvány ezzel a 42 órás stresszkezelő tréninggel, melybe a kerületben élő rászoruló családokat próbálta és próbálja minél nagyobb számban bevonni.

A Családcentrum Alapítvány korábban is próbálkozott már stresszkezeléssel, de, ahogy azt Somogyi Tímeától, az alapítvány képviselőjétől megtudtuk, idén egészen új módszereket alkalmaznak majd.

A tréningeket hárman vezetik majd: Somogyi Tímea mediátor a konfliktus- és stresszkezelési tréningeket vezeti, Juhász-Máhl Zsuzsanna foglalkozásain az önismeretet, a megjelenést, és az egészséges testképet erősítését tanítja, míg Szloboda-Kovács Emese gyógypedagógus és érzelemszabályozási specialista elsősorban szakterületére, az érzelemszabályozásra helyezi a hangsúlyt.

A tréningvezető elmondta, a 4 alkalmas intenzív programot a családok is igényelték, akiket a pandémia, majd a háborús helyzettel összefüggő gazdasági válság nagyon megviselt. Az önkormányzat által támogatott ingyenes stresszkezelő tréningek november 4-én, november 25-én és december 9-én 16.30 – 20.00 között lesznek a Zuglói Civil Házban.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb