Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Szenior asztalitenisz-csapat alakult Zuglóban

Három nőből és három férfiból álló csapat képviselheti Zuglót a II. Fővárosi Szenior Asztalitenisz Kupán. Az Árnyaskert Idősek Klubjában megrendezett középdöntőn tizenketten vettek részt, mindenki kirobbanó formában érkezett, szoros mérkőzéseken döntötték el, kik lehetnek a csapattagok.

Hlavacska Mária, dr. Katona Zoltánné, Mártonné Nádasdi Judit, Siklósi István, Kólya Imre, Kovács Zoltán – nekik szurkolhatnak a zuglóiak a III. kerület által meghirdetett versenyen április végén.

A péntek délelőtti, kerületi középdöntő után minden résztvevő kapott ajándékot, de a szépkorúak a sportolás öröméért ütötték a labdát. Siklósi István azt mondta, nem tudna mozgás nélkül élni. – Ifjabb koromban nagyobb labdákat kergettem, de beláttam, most már a kisebbek kellenek. A pingpong fitten tart testileg és szellemileg is, van benne stratégia, taktika, és reflexet is javítja. Hasonlóan vélekedik Hlavacska Mária is, aki azt hangsúlyozta, nyugdíj után nem hagyhatja el magát az ember.

Horváth Zsolt, sportért felelős alpolgármester azt mondta, sokszor előfordul, hogy nem gondolnak a szenior versenyzőkre, ezért is örültek ennek a felhívásnak. Az alpolgármester reméli, hagyományt tudnak teremteni. A Zuglói Sport- és Rendezvényszervező Non-profit Kft. ügyvezetője, Hámori György rámutatott, minden korosztályt támogatni kell abban, hogy sportolhasson, éppen ezért lelkesen vettek részt a verseny szervezésében. Az ügyvezető arra biztat minden nyugdíjast, hogy használják ki a kerületiben lévő sportolási lehetőségeket. Pingpongozni például a Mogyoródi úti sportpályán is lehet.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb