Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Szorosabbra fűződik a KEF és a civil szervezetek kapcsolata

A veszélyhelyzet idején hozott polgármesteri döntés értelmében négy zuglói civil szervezet kap önkormányzati támogatást azért, hogy a pandémia alatt a kerületben élőknek segítő programokat szervezzenek.

Az Egészségporta Egyesület, a Lelki Egészségvédő Alapítvány, a Tiszta Jövőért Közhasznú Alapítvány és a Családcentrum Alapítvány összesen csaknem 3 millió forintból szervezhet programokat. Lesz szülőképzés, szupervízió az egészségügyi dolgozók és pedagógusok részére, foglalkozás az alkoholproblémákkal küzdőknek és stresszkezelő tréning – tájékoztatta a Zuglói Kábítószerügyi Egyeztető Fórum soron következő online ülésének résztvevőit Sokacz Anikó. Az elnök elmondta továbbá, hogy ezekkel a szervezetekkel, akik egyébként is KEF tagok, együttműködési megállapodást kötnek, támogatást nyert programjaikat szorosan beépítik a KEF cselekvési tervébe.  Sokacz Anikó arra kérte a résztvevő alapítványok, egyesületek képviselőit, küldjenek egy-egy szót, kifejezést, ami a legjobban jellemzi a tevékenységüket. Erre azért van szükség, mert azon dolgoznak, hogy ha valaki beírja azokat a keresőbe, akkor a google keresőmotorja előre rangsorolja a Zuglói KEF tagok weboldalát, így minél előbb a megfelelő segítséget kaphatják meg az emberek.

Az elnök azt is bejelentette, hogy a vírushelyzet miatt idén szeptember 4-én tartják meg a kábítószer-ellenes világnap apropóján szervezett programot.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb