Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Tájékoztató az építésügyi igazgatási feladatok ellátásáról

TÁJÉKOZTATÓ

A területi illetékes Önkormányzatokhoz tartozó építésügyi hatósági feladatkör ellátását 2020. március 1. napjától a Kormányhivatalok Építésügyi és Építésfelügyeleti Osztálya veszi át.

A 2020. február 29. napját megelőzően indult, de csak március 1. napját követően lezáruló ügyekben megszűnik a fellebbezés lehetősége, ezekben az esetekben a kormányhivatal hozza meg a döntést, tekintettel az általános közigazgatási rendtartásról szóló 2016. évi CL. tv. (Ákr.) 116.§ (1) bekezdésében foglalt rendelkezésre.

2020. március 02. napjától a feladatellátás helyszínei:

Észak-Budai Építésügyi és Építésfelügyeleti Osztály: II., III., XII. kerületek: I. ker., Logodi u. 38-40.

Dél-Budai Építésügyi és Építésfelügyeleti Osztály: I., XI., XXII., kerületek: I. ker., Logodi u. 38-40.

Nyugat-Pesti Építésügyi és Építésfelügyeleti Osztály: IV., V., VI., VII., VIII., IX., XIII., kerületek: V. ker., Sas u. 19.

Kelet-Pesti Építésügyi és Építésfelügyeleti Osztály: X., XIV., XV., XVI., XVII., kerületek: X. ker., Kőrösi Cs. u. 53-55.

Dél-Pesti Építésügyi és Építésfelügyeleti Osztály: XVIII., XIX., XX., XXI., XXIII., kerületek: X. ker., Kőrösi Cs. u. 53-55.

 

Az ügyfélfogadási idő a következőképpen alakul:

Hétfő: 13.00 – 16.00

Szerda: 8.00 – 16.00

Péntek: 8.00 – 12.00

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb