Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Zuglói kórus az Abba Showtól a Carmenig

Fiataloknak tartottak kórusünnepet a MüPÁ-ban, ahol a Hunyadi János Ének-Zenei, Nyelvi Általanos Iskola KÓTA-díjas Nagykórusa képviselte kerületünket. 

Évek során országos, sőt nemzetközi hírnevet szerzett magának a Hunyadi János Ének-Zenei, Nyelvi Általános Iskola Nagykórusa. A Regionális Príma különdíjjal kitüntetett énektanár, Igaliné Büttner Hedvig vezette együttes fellépett már – nem is egyszer – a Zeneakadémián, a Művészetek Palotájában, a Vigadóban és a Papp László Sportarénában is. A Nagykórus együtt énekelt már a Zuglói Szent István Király Szimfonikus zenekarral, a budafoki Dohnányi Zenekarral, énekelte már a Himnuszt Újévkor a Papp László Sportarénában, illetve ugyanitt az „I have a dream” és a „Thank you for the music” című slágereket is az ABBA show-ban. A KÓTA-díjjal kitüntetett kórus március 1-én ismét a MÜPA-ban szerepelt, ahol a “Hangról-hangra” – Kórusünnep Fiataloknak program koncertjén Bizet „Carmen” című operájának gyerekkari részletét énekelték nagy sikerrel.

Fotó: Hunyadi János Általános Iskola

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb