Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Zuglót részben érinti a Csömöri úti felüljáró felújítása

Felújítják a zuglói Csömöri út és az újpalotai Drégelyvár utca közötti felüljárót. A munkálatok heteken belül, március végén kezdődnek, és várhatóan december végéig tartanak majd – értesültünk a bpxv.hu információja alapján.

Ez alatt a háromnegyed év alatt a forgalmi rend is változni fog. A változások leginkább az Újpalota felől a belváros felé közlekedőket érintik, akik az év jelentős részében nem fogják tudni használni az egyik legforgalmasabb útvonalat. A felüljárón a kivitelezési munkák ideje alatt félpályás útzár várható majd, ezen a szakaszon csak a tömegközlekedés járművei haladhatnak át. Az autósoknak alternatív útvonalakat kell igénybe venniük ahhoz, hogy a város felé eljussanak.

A Csömöri úti felüljárót az újpalotai lakóteleppel egy időben, 1973-ban építették, és azóta komolyabb felújítást nem végeztek rajta. A híd megromlott állapota tette indokolttá a felújítást. A beruházás során többek között a felüljáró szegélyének, védőkorlátjának, közvilágosításának korszerűsítésére, illetve az útpálya burkolatának cseréjére, valamint a pillérek egy részének állagmegóvására is sort kerítenek. A felújítást a Fővárosi Önkormányzat finanszírozza, a kivitelező cég pedig a Colas Közlekedéséptő Kft lesz.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb