Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Több dolgozót is kitüntettek

A képviselő-testület csütörtöki ülésén Horváth Csaba polgármester elismeréseket adott át az elmúlt időszakban kimagasló munkát végző rendvédelmi, egészségügyi és szociális dolgozónak.

Zugló polgármesterétől Kelemen-Häring Gyöngyi címzetes rendőr őrnagy, Varga Endre rendőr törzsőrmester a Hónap Rendőre, Tóth István tűzoltó főtörzsőrmester, Varga Attila tűzoltó őrmester a Hónap Tűzoltója, míg Kissné Vincze Judit és Sebestyén Attila közterület-felügyelő pedig a Hónap Önkormányzati Rendésze kitüntetést vehette át. Salga Roland közterület-felügyelő pedig Kiváló Rendész kitüntetést kapott.

A Hónap Egészségügyi Dolgozója címben részesült Gulyás Gabriella, Limoneti-Benoist Patrícia, Tallósi Barnabásné, illetve Vincze Mónika.

A Hónap Szociális Dolgozója elismerést kapott Fazekas István, Gerencsér Sára, Kovács Ildikó, Petrovácz Jánosné, Somogyi Zoltánné, Téglás Csilla valamint Varga Sándor József és Zachán Sándorné.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb