Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Több helyen is elkezdődtek a felújítási munkálatok

A kerület több pontján – utcákon, tereken, parkokban – végeznek valamilyen beruházást, felújítást a Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltató Zrt. munkatársai.

1. Csertő park

A Csertő parkban hamarosan befejeződik a tavaly szeptemberben megkezdett beruházás. Jelenleg a gyógyszertárhoz vezető lépcsőt betonozzák, majd lerakják a hiányzó térkő-burkolatot. A munkálatok várhatóan augusztus végén fejeződnek be.

Csertő park

2. Cinkotai út

A héten a régi burkolatot marják le a Cinkotai út Mogyoródi és Fogarasi út közötti szakaszáról. A napokban még a kötőréteg is elkészül. A kopóréteg terítése a tűzcsapok kiépítése, valamint a közműszerelvények szintbe helyezése után történik majd. A munkálatok várhatóan augusztus első felében fejeződnek be.

Cinkotai út

3. Bíbor utca

A Cinkotai úthoz hasonlóan újul meg a Bíbor utca is a Fogarasi út és a Tábornok utca között. A héten lemarják a régi burkolatot, és a tervek szerint a kötőréteg is elkészül. A kopóréteget a közműszerelvények szintbe helyezése után terítik. A munkálatok várhatóan augusztus első felében fejeződnek be.

Bíbor utca

4. Jurisich Miklós utca

A Jurisich Miklós utcában a héten elkezdték lebontani a kétoldali szegélyköveket, és kiépíteni az újat. A Hungária körút és a Szobránc utca között mintegy 700 négyzetméteren megújul az aszfaltburkolat. A munkálatok várhatóan szeptember végén fejeződnek be.

Jurisich Miklós utca

5. Ipolyság utca

Az Ipolyság utca a Gvadányi utca és a Bonyhádi út között újul meg. Csaknem 1850 négyzetméter aszfaltburkolatot készítenek, szegélyköveket helyeznek el, és megoldják – a többi utcához hasonlóan –  a vízelvezetést is. A napokban lebontják a kétoldali szegélyt, és építik az újat. A munkálatok várhatóan szeptember végén fejeződnek be.

Ipolyság utca

6. Szentgotthárd utca

A Szentgotthárd utcában a víznyelő aknák átépítése zajlik, majd elkezdődik az utca szegélyének bontása, az új építése. A Miskolci utca és a Kriván utca közötti munkálatok során 280 négyzetméter aszfaltburkolat újul meg. A munkálatok várhatóan szeptember végén fejeződnek be.

Szentgotthárd utca

7. Egressy út

Az Egressy út Vezér utca és Ficsher István utca közötti szakaszán mintegy 830 négyzetméteren újul meg az aszfalt, helyenként kétoldali szegélyköveket helyeznek el, és a vízelvezetést is megoldják. Az út felújítása két hét múlva kezdődhet meg. A munkálatok várhatóan szeptember végén-október elején fejeződnek be.

Egressy út

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb