Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Tovább dolgozik a Kábítószerügyi Egyeztető Fórum

Bár a jelenlegi helyzet nem mindig teszi lehetővé a személyes segítségnyújtást, a helyi Kábítószerügyi Egyeztető Fórum tagjai online tréningeket, tanácsadásokat szerveznek azért, hogy segíthessenek – derült ki a legutóbbi ülésen.

A Családcentrum Alapítvány egyebek mellett online stresszkezelő tréninggel, a Tiszta Jövőért Alapítvány telefonos Alkohol iránytű programmal segíti a kerületben élőket. A Lelki Egészségvédő Alapítvány pedig célirányosan az egészségügyi dolgozóknak szervez relaxációs és szupervíziós csoportokat – tudtuk meg a Zuglói KEF elnökétől. Sokacz Anikó azt is elmondta, mindenkinek nagy öröm volt, hogy az eddigi virtuális ülések után személyesen találkozhattak.

Nemrég újjáalakult a fővárosi KEF, amely a tervek szerint szorosra fűzi az együttműködést a kerületi fórumokkal, megpróbálja kinyitni a pályázati lehetőségeket.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb