Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Tőzsdén kockáztattak a diákok

Idén is a játéké volt a főszerep a Németh Imre Általános Iskolában június 5-én. Az iskola és környéke egy nagy terepasztallá változott, amelyen számtalan feladat várt a diákokra.

Akadályversenyt rendeztek pénteken a Németh Imre Általános Iskolában. A diákcsapatok menetleveleket kaptak, és azzal kellett végigjárniuk a 13 állomást. A megoldandó feladatok között ügyességiek és logikaiak is voltak, ám a verseny a – rendezvény sajátossága miatt – mégsem az állomásokon, hanem az aulában berendezett tőzsdén dőlt el.

Tőzsdén kockáztattak a diákok

 

A csapatoknak ugyanis lehetőségük volt maguk közül “brókereket” kijelölni, akik a megszerzett pontjaikkal gazdálkodhattak. A brókerek összesen kilenc alkalommal próbálhatták megduplázni csapatuk pontjait. Ehhez nekik is helytörténeti, logikai, irodalom- és művészettörténeti, illetve sportos feladatokat kellett megoldaniuk.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb