Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Túl a víruson a Família nagypapája

Zugló díszpolgára, a Família kft. egykori nagypapája, a Gobbi Hilda-díjas színművész, Baranyi László túl van a koronavíruson, kórházi kezelése után immár zuglói otthonában gyógyul.

A 94 esztendős színész szinte ki sem mozdult otthonról, a családja sem látogatta, így nem érti, miként kaphatta el a koronavírust. Állapota olyan súlyosra fordult, hogy kórházba kellett vinni, ahol nemcsak gyógyszereket, hanem infúziót és oxigént is kapott.

Életemben nem voltam beteg – mondta a kéthetes kórházi kezelést követően -, és életemben nem voltam kórházban sem. Most tehát testközelből érzékelhettem az egészségügyi dolgozók gondoskodását. Tele vagyok élményekkel, és biztos lehettem benne, innen egészségesen fogok távozni.

Baranyi Laci bácsi elmesélte, a kórházban mindenkivel összebarátkozott. Elsősorban a szobatársával, Jánossal, akivel folyton meccseket néztek. De az orvosokkal, nővérkékkel is. Ők, mikor rájöttek, hogy imádja a tejbegrizt, állandóan repetát adtak neki. Zugló Díszpolgára február 9-én kijöhetett a kórházból, és a gondos kezeléseknek hála lelkileg és testileg is egészségesen térhetett haza zuglói otthonába.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb