Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Új helyen a gyengénlátók regionális központja

Ezentúl új helyen, a Szugló utca 81. szám első emeletén segít szolgáltatásaival a Vakok és Gyengénlátók Közép-magyarországi Regionális Egyesülete.

– Az évek során az igényekhez igazodva bővítettük szolgáltatásaink palettáját, s kezdtük kinőni otthonunkat. Most már nagyobb, korszerűbb, modernebb körülményeink között kínálhatjuk egyre bővülő szolgáltatásainkat – fogalmazott Fodor Ágnes, az egyesület vezetője. Szerinte óriási mérföldkőhöz érkeztek, és méltó helyen nyithatják meg új regionális központjukat. Az elnök arra is rámutatott, hogy a sok támogatónak, együttműködő partnernek, adományozónak köszönhetően megújult az IT hátterük, és új Braille nyomtatóval is gazdagodtak.

A december 18-i átadón köszöntőt mondott Orsós Zsolt, az EMMI Fogyatékosságügyi Főosztályának vezetője, aki reméli, hogy pár év múlva azt mondják majd, hogy igazi otthonra lelt az egyesület, és nem nosztalgiával gondolnak vissza Hermina út 57-re.

A központban Louis Braille Támogató Szolgálat, pszichológiai tanácsadás, gyógypedagógiai fejlesztés, masszázs koordináció, látássérültek közösségszervezése, segédeszköz bolt  és ügyfélszolgálat is helyet kapott.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb