Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Országos összesítésben tarolnak a sportolóink

A hazai sportszövetségek 55 éve az egykori Magyar Távirati Iroda Sportszerkesztőségének felkérésére minden évben eldöntik, kik sportágukban az év legjobbjai. Idén 55 sportág szövetsége válaszolt az MTI megkeresésére.

A névsort böngészve pedig ismét több ismerős sportolóra bukkantunk.
Cselgáncs sportágban 2019-ben a legjobb férfi sportoló, az MTK dzsúdósa, Tóth Krisztián lett. Rövidpályás gyorskorcsolyában díszpolgárunk, az olimpiai bajnok Liu Shaolin Sándor bizonyult a legjobbnak. Öttusában a KSI SE kiválóságát, Kasza Róbertet választották az év sportolójának, míg sportlövészetben Péni István teljesítménye emelkedett ki a többiek közül. Még a taekwondobam is Zugló adta az Év sportolóját, az MTK-s Patakfalvy Luca kapta ezt a kitüntető elismerést.

Az 55 sportággal még korántsem teljes a paletta, ám már az eddigi kitüntetések azt bizonyítják, hogy az olimpia előtt nyolc hónappal több, mint biztató a zuglói sportolók eredménye és esélyük a további sikerekre.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb