Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Ülésezett a képviselő-testület

A képviselők csütörtöki ülésükön elfogadták a kerület Közösségi lakhatási koncepcióját.

A testület módosította a Hungast 14 Kft.-vel kötött közétkeztetési megállapodást, amit az ágazati inflációs ráta növekedése indokolt. A képviselők arról is határoztak, hogy az önkormányzat a Hermina úti szakrendelőben gyermek gasztroenterológiát nyit, illetve a BVSC-nél továbbra is lehetővé teszik a nyugdíjasok számára az ingyenes úszást.

Fotó: Balogh Róbert

Fotó: Balogh Róbert

Emellett a képviselő-testület megszavazta a Szent István Gimnázium tetőfelújításának, az Uzsoki modell egészségmegőrző program folytatásának és a Zuglói Ovi Olimpia megrendezésének fedezetét. A testület élénk vita után fogadta el Zugló Közösségi lakhatási koncepcióját, amely a készülő rendeletmódosítást alapozza meg. A képviselők ahhoz is hozzájárultak, hogy az önkormányzat csatlakozzon a Habitat for Humanity Magyarország Alapítvány Elsőként lakhatást elnevezésű programjához.

Az év utolsó testületi ülésén a napirendi pontok megtárgyalása előtt Karácsony Gergely polgármester jelképesen egy Suzuki gépkocsit, míg Hajdu Flórián alpolgármester kilenc mobiltelefont adott át önkormányzati támogatásként a Zuglói rendőrkapitányságnak. A készülékekkel a körzeti megbízottak a térfigyelő kamerák képeit követhetik nyomon.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb