Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Ünnepi koncert a Bosnyák téri templomban

Az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából adott hétfőn ünnepi koncertet a Zuglói Filharmónia a Bosnyák téri Páduai Szent Antal Plébániatemplomban.

A templomot zsúfolásig megtöltő közönséget Bárány Béla atya, a Páduai Szent Antal Templom plébánosa köszöntötte. A rendezvényen jelen volt Karácsony Gergely polgármester is.

Az ünnepi hangversenyen a Zuglói Filharmónia Záborszky Kálmán vezényletével Mozart Requiemjét adta elő. A koncerten Geszthy Veronika énekes színművész, Francesca Provvisionato olasz operaénekesnő, Cser Krisztián és Varga Donát operaénekes, valamint a Szent István Király Oratóriumkórus működött közre.

Fotó: Képszerkesztőség

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb