Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Változatos a civilek munkája

Idén is lesz szenior táncverseny, az anyagi támogatás mellett pedig tanácsadással is segíti a civil szervezeteket az önkormányzat – egyebek mellett erről is beszéltek a civil kerekasztal június 19-i ülésén.

A megbeszélésen Sokacz Anikó civil és nemzetiségi tanácsnok felhívta a megjelentek figyelmét arra, hogy bátran éljenek az év eleje óta működő, civil szerveteknek szóló ingyenes könyvelési és jogi tanácsadással, amely a Zuglói Civil Házban érhető el, csakúgy, mint a térítésmentes fénymásolási lehetőség.

– Rendkívül változatos a zuglói civil szervezetek munkája, de nagyon nehéz a működésük. Egyre kevesebb állami támogatást kapnak, ezért az önkormányzat mindent megtesz, hogy az anyagi támogatás mellett minél több segítséget adjon – mondta a tanácsnok.

A keddi programon részt vett mások mellett Hajdu Flórián alpolgármester, Sógor László és Hevér László György önkormányzati képviselő is. Utóbbi arról tájékoztatta a kerekasztal résztvevőit, hogy a testület megszavazta az Esélyegyenlőségi díj nyerteseit. Az elismerést a szeptemberi ”Civilek uccája” program részeként adják át.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb