Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Varázslatos esőerdő

Dél-amerikai őserdővé változott a Munkácsy Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola március 10-én. A Csáktornya parki iskolában Művészetek Éjszakája címmel rendeztek izgalmas programot.

A szülők régóta kíváncsiak voltak arra, miként dolgoznak a művészeti képzésbe bekapcsolódott gyermekeik, ezért gondoltuk, hogy szervezünk egy ilyen programot, ahol a szülők nemcsak beülhetnek a művészeti foglalkozásokra, hanem maguk is próbára tehetik kézügyességüket – mondta a pénteki rendezvényen Pelyva Judit igazgató-helyettes.

Fotó: Képszerkesztőség

Az iskola művészettanárai ehhez egy rendkívül izgalmas lehetőséget kínáltak, hisz a szülők és a gyerekek a dél-amerikai indiánkultúrához kapcsolódóan festettek, szőttek vagy agyagoztak. A téma azonban mégsem a pedagógusok, hanem az egyik szülő ötlete volt.

Dr. Őry Kovács Kata ugyanis kultúrantropológus, aki sokat járt az Amazonas melletti őserdőkben, és személyes tapasztalatai vannak az ott élő indián népekről. Utazásai során számos különleges fotót és tárgyat is gyűjtött, amelyek nagy részét egy kisebb kiállításon nézhették meg az érdeklődők a Művészetek Éjszakáján.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb