Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Nagykövet előtt edzettek

Rendhagyó edzésen vehettek részt a BVSC-Zugló asztalteniszezői pénteken, miután Japán magyarországi nagykövete is ellátogatott a Szőnyi útra.

A BVSC-Zugló asztalitenisz-csarnokában számos nemzet képviseltette már magát, ezúttal azonban különleges megtiszteltetésben részesültek a házigazda sportolók és edzők. A magyar és a japán asztaliteniszszövetségek együttműködést kötöttek egymással, melynek keretében a két ország fiataljainak lehetőséget biztosítanak, hogy egymás edzésmódszereit is kipróbálhassák.

Ennek nyomán négy japán diák, illetve egy-egy tanár és edző látogatott a Szőnyi úti asztalitenisz-csarnokba pénteken, hogy részt vegyenek egy rendhagyó edzésen, amelyre Junichi Kosuge, Japán magyarországi nagykövete is elkísérte őket.

Fotó: Riersch Tamás

Herendi Iván és edzői csapata a hétvégi meccsekre készülve a március 10-i edzésen a versenyhelyzeteket gyakoroltatta, a japán fiúk pedig ebbe kapcsolódtak bele. A négy fiatalember a március 13-i BVSC-s edzésen is részt vesz majd, és csak ezt követően utaznak haza. A közös munka pedig a jövőben is folytatódik, a magyar sportolók a Niigata nevű japán kikötővárosba utazhatnak majd.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb