Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Várnai László alaptalanul vádolta meg Dienes János főépítészt

Várnai László független önkormányzati képviselő hivatalos levélben, bíróság előtt ismerte el, hogy alaptalanul vádolta hivatali visszaéléssel és hűtlen kezeléssel Dienes Jánost, Zugló főépítészét.

Az ügyben folyó bírósági eljárásban a képviselő arról nyilatkozott, hogy rágalmazás elkövetésére alkalmas kijelentéseket tett egy tavaly szeptember 29-i, valamint egy idén február 7-i írásában, amelyek a képviselő saját blogjában, valamint a Civil Zugló Egyesület Facebook-oldalán jelentek meg.

Ezek a nyilatkozatok Dienes János 2008-as tevékenységére vonatkoztak és hivatali visszaéléssel, valamint hűtlen kezeléssel hozta összefüggésbe a főépítészt.

Az írásokat Várnai László eltávolította a blogbejegyzések közül és a csoport Facebook-oldaláról, a bíróságnak beadott nyilatkozatát ugyanezeken a felületeken közzé teszi, a sértett pedig nyilvánosságra hozhatja azt.

A nyilatkozat megtételét és aláírását a bíróság jegyzőkönyvbe vette és az ügyben indult büntetőeljárást megszüntette, amellyel a főépítész egyetértett.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb