Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Végzés hatósági eljárás megszüntetéséről

Hatóságomnál a „Zöldterületek, zöldfelületek rendeltetéstől eltérő használatával” megvalósított, közösségi együttélés szabályainak megsértése miatt, 2016. március 04. napján, 1/19943/2016. számon, önkormányzati hatósági ügyben, hivatalból indult, a Tóth János Tibor – (lakóhely: ismeretlen) ügyében folyatott hatósági eljárást

megszüntetem.

Döntésem ellen a közléstől számított 15 napon belül lehet fellebbezést benyújtani, amelynek illetéke 3.000.-Ft. A fellebbezés illetékét illetékbélyeg formájában kell leróni. A fellebbezést Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzat Képviselő­-testületéhez kell címezni és Budapest Főváros XIV. Kerület Zuglói Polgármesteri Hivatal
Ügyfélszolgálati Irodáján (1145 Budapest, Pétervárad u. 2. fszt.) személyesen benyújtani, vagy a Hivatal címére postai úton eljuttatni. A fellebbezést Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzat Képviselő-testülete bírálja el, mely a sérelmezett döntést, valamint az azt megelőző eljárást megvizsgálja, melynek során nincs kötve a fellebbezésben foglaltakhoz.

Az indoklás és a teljes dokumentum IDE KATTINTVA olvasható.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb