Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Viccből akart rabolni

Egy 38 esztendős férfi hajolt be egy utasra váró taxi ablakán. Napszemüvegben, fekete maszkban, kapucnis felsőben, késsel a kezében követelte nyugodt hangon a sofőr pénzét és telefonját. A rendőrség elfogta.

érését egy, a taxis felé fordított késsel nyomatékosította. A sofőr azonban vészhívással értesítenie a taxiközpontot, mire a társaság szinte minden autója a bajban lévő kollégájuk felé vette az irányt. Ezt a rabló is észrevette, ezért gyorsan elmenekült.

A zuglói nyomozók minden lehetséges adatot, bizonyítékot begyűjtöttek, ami pár nappal később eredményre is vezetett: azonosították a rablás kísérletével gyanúsítható 38 éves férfit, akit gyöngyösi otthonában fogtak el. A házkutatás során megtalálták a kést, az álcázáshoz használt maszkot, szemüveget és kapucnis pulóvert.

A XIV. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a férfit rablási kísérlet megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki: a gyanúsított beismerte a bűncselekmény elkövetését. Vallomása szerint ittas volt, és mint mondta, olyankor „rendszeresen hülyeségeket szokott csinálni”. Ezt a rablást is csak egy viccnek gondolta.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb