Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Vígan búcsúztatták a nyarat

Zugló önkormányzata augusztus utolsó szombatján az idén is megrendezte a Füredi utcai lakótelepen a hagyományos Nyárbúcsúztató Vigalmat.

Az egész napos esemény a veterán járművek felvonulásával kezdődött. A motorzaj elcsendesedése után a Cserepesház mögötti színpadon a Kolompos Együttes műsorával indult a délelőtti családi program. A kellemes szórakozást nyújtó bandát a Zuglói Meseház Óvoda óvodapedagógusainak Kolontos Palkó című előadása követte.

A délutáni vigadozást a Zuglói Mazsorettek bemutatója nyitotta meg, majd a Fogi Színház Süsü a várvédő című mesejátéka szórakoztatta az apróságokat. A performansz után a Cserepesház és a Lipták Villa tánccsoportjai léptek a színpadra. A tombolasorsolást követően Pál Dénes énekes műsora szórakoztatta a közönséget. A nyárbúcsúztató színes lézershow-val és utcabállal zárult, ahol a Sunny Dance Band szolgáltatta a talpalávalót.

Fotó: Balogh Róbert

A színpadi programok mellett a helyi civil szervezetek sátraiban arcfestés, gyöngyfűzés, különböző kézműves foglalkozások és játékos vetélkedők várták a gyerekeket. A helyszínen működött ugrálóvár, a megunt játékokat el lehetett cserélni a Cserebere pavilonban, a zsonglőrködés iránt érdeklődők a Cirkuszi Játszóházban próbálhatták ki ügyességüket. Az épületben a Magyar Vöröskereszt helyi szervezete várta a véradókat, illetve az Uzsoki Modell prevenciós programjához lehetett csatlakozni.

Az esemény fővédnöke Karácsony Gergely polgármester, védnöke Tóth Csaba, Zugló MSZP-s országgyűlési képviselője volt.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb