Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Zsivora Györgyre emlékeztek 

Rákosfalva megalapítójának szobra előtt Horváth Csaba polgármester, Sokacz Anikó és Hevér László György önkormányzati képviselők rótták le kegyeletüket.

Széchenyi és Deák mellé emelve említette Zsivora fontosságát a polgármester. Mint fogalmazott, mindhárman történelmi személyiségek, akik sokat tettek Magyarországért, a közösségért. – Zsivora György tenni akarása, tettei nagyban meghatározták Zugló mai sorsát, ezért nem lehetünk elég hálásak 150 évvel később sem – hangzottak a Horváth Csaba szavai.

A kerületrész 150. születésnapja apropóján kiemelten fontos, hogy Zsivora György, Rákosfalva megalapítójának születésnapjáról is megemlékezzünk – fogalmazott Sokacz Anikó, aki Zsivora közösségteremtését emelte ki. Ezt hangsúlyozta Hevér László György is, továbbá az ünnepelt lokálpatriotizmusát illetve Deák Ferencre, azaz kiegyezés pártiságára hívta fel a figyelmet.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb