Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Zugló Angyalai ismét akcióban

Keressen egy cipősdobozt, rakja tele ajándékkal és juttassa el gyűjtőpontunkra 2017. december 18-ig! Ennyi kell mindössze ahhoz, hogy egy nélkülöző zuglói gyermek vagy idős ember karácsonyát szebbé varázsolja.

A dobozt ne zárja le, írja rá, hogy hány éves kisfiúnak vagy kislánynak szánja, és azt is jelezze a dobozon, ha idős embernek állította össze a csomagot! Az ajándékokkal teli dobozt leadhatja Zuglóban, az önkormányzat Pétervárad utcai ügyfélszolgálatán.

Ha a cipősdobozt gyereknek állítja össze, az alábbiakra figyeljen!

1. Mellőzze az erőszakos játékokat, felejtse el a játékpisztolyt, az ijesztő képregényeket, számítógépes játékokat. Inkább kisautóval, babával, kifestővel, kirakóval, plüssjátékkal, társasjátékkal töltse meg a dobozt!
2. A nagyobbak szívesen fogadnak iskolai eszközöket: tollat, filctollat, színes ceruzákat, zsírkrétákat, ecsetet, vízfestéket, számológépet, jópofa füzeteket, noteszeket.
3. Ha tisztálkodási eszközöket csempészne a csomagba, akkor fogkefét, fogkrémet, finom illatú szappanokat, fésűket vásároljon!
4. Minden gyerek örül az édességnek, rágcsálnivalónak, rágónak, és tegyen bátran a dobozba pólót, sálat, sapkát, kesztyűt, bizsut.
5. Adjon ajándékba képeskönyvet, mesekönyvet, regényt!

Ha idős embernek ajándékoz, a következőket ajánljuk:

1. Ajándékozzon kávét, teát, édességet, de semmiképpen ne rakjon a csomagba romlandó ételt, gyümölcsöt, gyógyszert, folyékony, törékeny holmit!
2. Rakhat a dobozba praktikus holmit pl. kulcstartót, tollat, elemlámpát, nagyítót.
3. Pakoljon a csomagba keresztrejtvényt, könyvet!
4. Minden ember örül, ha szép gyertyával, karácsonyfa dísszel lepik meg.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb