Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Zuglóban is lehetnek új Bubi-gyűjtőpontok, szavazzák meg, hogy hol!

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) folyamatosan fejleszti a MOL – Bubi közbringarendszer szolgáltatását, ennek részeként folyamatosan új gyűjtőpontok létesítését vizsgálják. Az új területek között Zugló két része, a Városliget és Istvánmező is szerepel, a közlekedésszervező cég a lakosok véleményét is kikéri a fejlesztéssel kapcsolatban.

A BKK tájékoztatása szerint céljuk, hogy a lehető legtöbb ember számára elérhetővé váljon a szolgáltatás, így a legforgalmasabb területeken telepítenek gyűjtőállomásokat. Az adatok szerint  jellemzően rövid, kiegészítő utazásokra használják a MOL Bubit, ezért célszerű, hogy a kibővített szolgáltatási területen is megfelelő sűrűségben legyenek gyűjtőállomások.

A BKK szakértői megvizsgálták, mely városrészeken érdemes a következő egy-két évben új gyűjtőállomásokat kialakítani, hogy a lehető legtöbb embernek biztosíthassunk könnyen elérhető, gyors, kényelmes és egészséges közlekedési lehetőséget. Az új területek között szerepel a Városliget területe és Istvánmező városrész is.

A közlekedési központ felé a lakosok is tehetnek javaslatot, erre online kérdőív áll rendelkezésre, amelyet ezen a linken érhetnek el.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb