Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Zuglói az év önkéntes tűzoltója

Lókay György, a Zuglói Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület beosztott tűzoltója kapta idén az Év Önkéntes Tűzoltója elismerést.

Két zuglói önkéntes tűzoltót is díjaztak idén a tűzoltóság napja alkalmából. Lókay György az együttműködési megállapodás alapján végzett kiemelkedő szakmai tevékenységéért az Év Önkéntes Tűzoltója elismerésben részesült, míg Pető Márton az Év beavatkozásában való közreműködéséért elismerő oklevelet és ajándéktárgyat vehetett át.

Az elismeréseket Dr. Góra Zoltán tűzoltó vezérőrnagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója és Varga Ferenc tűzoltó dandártábornok, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója adta át.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb