Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Zuglóról nyílik jubileumi kiállítás a Civil Házban

A Mi, Zuglóiak címmel nyílik kiállítás a XIV. kerület megalakulásának 85. évfordulója alkalmából a Zuglói Civil Házban a Samodai József Zuglói Helytörténeti Műhely rendezésében.

Az új koronavírus-járvány második hulláma miatt a szervezők zártkörű megnyitót tartanak. Az eseményt az érdeklődők internetes élő adásban tekinthetik meg a Cserepesház facebook oldalán, amely a https://facebook.com/Cserepeshaz címen érhető el.

Az október 2-án 14 órakor kezdődő rendezvényen Horváth Csaba polgármester mond köszöntőt. A kiállítást Török András művelődéstörténész nyitja meg. Az eseményen a Sebő együttes működik közre.

A Mi, Zuglóiak című tárlatot az érdeklődők a járványügyi rendszabályok betartása mellett október 30-ig tekinthetik meg díjmentesen a Zuglói Civil Ház nyitvatartási idejében.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb