Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Letették az esküt

Ünnepélyes keretek között, a Művészetek Palotájában tették le az esküt a riói olimpikonok.

A 160 fős magyar küldöttségben Zugló szokás szerint ismét sok sportolóval képviselteti majd magát. Kötöttfogású birkózásban a 98 kg-os Kiss Balázsért, cselgáncsban a -78 kg-os Joó Abigélért és a -90 kg-os Tóth Krisztiánért, kajak-kenuban Vasbányai Henrikért (C-1 1000 méter), a Vasbányai – Mike Róbert duóért (C-2 1000 méter), Szabó Gabrielláért (K-2 500 és K-4 500 méter), az öttusázó Földházi Zsófiáért, a sportlövő Érdi Viktóriáért és Péni Istvánért, a tornász Hídvégi Vidért, a gyorsúszó Bernek Péterért, a nyíltvízi úszó Papp Márkért, a tőrvívó Mohamed Aidáért és a párbvajtőrvívó Szász Emeséért már biztosan izgulhatunk, de az olimpiai részvételre jó eséllyel pályázik még a vízilabdázó Takács Orsolya és Illés Anna is.

A zuglói sportot még egy nagy megtiszteltetés érte, a MOB közgyűlését követő ünnepségen ugyanis az olimpiai eskü szövegét Marosi Ádám mellett a KSI-s Földházi Zsófia mondhatta előre.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb