Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Arun, a hároméves labdazsonglőr

Az állatokról való gondoskodás nem csak a megfelelő férőhely és takarmány biztosítását jelenti.

A fővárosi intézmény gondozói arra is nagy figyelmet fordítanak, hogy jópofa elfoglaltságokat eszeljenek ki a lakóik számára. Sok állat kap például speciális labdát. Arun, a hároméves kiselefánt kedvenc játékszere többtonnás terhelést bír ki, amire azért van nagy szükség, mert a labdázásban sokszor az apuka, Assam is részt vesz.

A téli időszakban, amikor a kifutóban lévő medence a hideg miatt nincs feltöltve, Arun nagyon sokszor kergeti ott a labdát: mind a négy lábával és az ormányával is ügyesen terelgeti a játékot. Időnként leviszi az üres medencébe, majd onnan megpróbálja a lejtő ellenében kigurítani. A gondozók pedig alig várják a nyarat, mert akkor még mókásabban játszik a kiselefánt: a víznél könnyebb, műanyagból készült labdát megpróbálja saját testsúlyával a víz alá nyomni és ott tartani, ami igazán vicces helyzeteket, pózokat szokott eredményezni.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb