Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Ingyenes szupervízió szociális dolgozóknak

A szupervíziós csoport lehetőséget kínál a lelki frissülésre, arra, hogyan lehet erőforrásainkat tudatosan, lélektanilag ellenállóbban felhasználni, s nekivágni az új vagy megoldatlan régi kihívásoknak.

A tavalyi év nagyon nehéz időszak volt. A már meglévő kihívások mellett a COVID, és a lezárások okozta nehézségekkel is szembe találkozhattunk a munkában és a magánéletben egyaránt. A szociális területen különösen nagy kihívások elé néztünk.

Örömmel várunk csoportunkban, amit a Lelki Egészségvédő Alapítvány pszichológusa vezetésével, két délutáni alkalommal 3-3 órában tartunk meg. Ha valaki csak az egyik alkalomra tud jönni, nyugodtan jelentkezzen arra. Örömmel látjuk bármelyik nap, de lehetséges mindkettőre jönni.

A programon való részvétel ingyenes, a program támogatója Zugló Önkormányzata. Bárki jelentkezhet, aki kerületi lakos, vagy nem kerületi lakos, de Zuglóban dolgozik.

A csoport létszáma 6 fő.

Időpont: november 12. és 19.

Alkalmanként 15.00-18.00 óra között. Helyszín: Zuglói Civil Ház,

XIV., Csertő park 12.

Jelentkezni lehet az alábbi e-mail-címen

lea.pszichologia@gmail.com

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb