Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

A döntőért játszik a női vízilabda-válogatott

A BVSC-s Takács Orsolyát és Illés Annát is soraiban tudó magyar válogatott az ausztrálokat győzte le, így elődöntős, Szabó Gabriella Kozák Danutával párban pedig bejutott a női K2-500 méteres verseny döntőjébe.

Az olimpia tizedik napján a női vízilabdázók – két BVSC-s hölggyel, Takács Orsolyával és Illés Annával a soraikban – már az elődöntőért játszottak az ausztrálok ellen. A mérkőzés rémálomszerűen indult, az ellenfél már 5-1-re is vezetett, ám a lányok talpra álltak, majd a mérkőzés második felében ledolgozták hátrányukat.

A vezetést azonban nem sikerült átvenniük, így a döntetlenre végződött találkozó büntetőpárbajban dőlt el, ebben pedig jobbnak bizonyultunk. A lányok szerdán 17.20-kor az amerikaiak ellen már a döntőért játszanak majd.

Megkezdték a küzdelmeket a kajakosok és a kenusok is. Az előbbiek közül a zuglói Szabó Gabriella Kozák Danutával párban bejutott a női K2-500 méteres verseny döntőjébe, ami kedd délután 14.23 perckor lesz. Ugyanakkor a KSI SE kenusa, Vasbányai Henrik lemaradt az A döntőről, és csak a B-ben folytathatja a küzdelmeket. Henrik Mike Róberttel párban a kenu párosok ezer méteres küzdelmében is próbálkozhat majd.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb