Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Bizottsági tagokat választottak a képviselők

Rendkívüli ülésen választotta meg a képviselő-testület a helyi választási bizottság tagjait és póttagjait, augusztus 26-án.

A képviselő-testület zárt ülésen döntött a helyi választási bizottság tagjairól és póttagjairól. Karácsony Gergely polgármester elmondta, a testület a jogszabályi előírásnak megfelelően három bizottsági és ugyanennyi póttagot választott. A választási bizottság tagjai valamennyien, míg a póttagok kétharmada jogi végzettségű.

Zugló polgármestere arról is beszélt, hogy a képviselő-testület egyhangúlag választotta meg a helyi választási bizottság tagjának dr. Homoki Pétert, Horicsányi Lászlót és dr. Ságvári Ádámot, póttagjának pedig dr. Topuzidu Laurát, dr. Kaponya Endrét, valamint Bondor Lászlót. A megválasztottak mindannyian kerületi lakosok.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb