Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Bravúr 19 évesen

Gulyás Michelle kimagaslóan jó eredményt ért el a Budapesten rendezett fedettpályás nemzetközi öttusaviadalon. A KSI SE juniorkorú versenyzője, a Szent István Gimnázium tavaly végzett diákja, ötödik lett az erős mezőnyben, amivel értékes olimpiai pontokat szerzett.

A zuglói diáklány vívásban nyújtott különösen kimagasló eredményt, s mivel úszásban és a lovaglásban is jól teljesített, a hatodik helyről vághatott neki az utolsó számnak, a laser run-nak. Michelle a BOK csarnokban kialakított pályán is jól versenyzett, volt olyan szakasz, amikor már dobogós helyen állt, végül ötödikként ért célba. A szakemberek véleménye szerint is nagy bravúr 19 évesen ilyen előkelő helyen végezni a határozottan erős versenyben. Gulyás Michelle nem tartozik az olimpiai szereplésre esélyes öttusázók közé, ám, ha ezt a formáját a soron következő világkupa-fordulókra is át tudná menteni, akár Tokióba is odaérhet.

Gulyás Michelle már korábban is jelezte, hogy ő lehet a magyar öttusasport egyik nagy reménysége. Két éve harmadik volt a Buenos Aires-i Ifjúsági Olimpián, illetve vegyesváltóban ezüstérmes volt a Mexikóvárosban rendezett felnőtt világbajnokágon.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb