Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Bronzérem az öttusa-világbajnokságon

Megszerezték első és egyetlen érmüket a magyar öttusázók a berlini világbajnokságon. A női csapattal pedig a KSI SE versenyzője, Földházi Zsófia is dobogóra állhatott.

A berlini öttusa-világbajnokság női egyéni döntőjében a KSI-s Földházi Zsófia gyenge úszás, vívás és lovaglás után a kombinált számban remekül hajrázott, így a mezőny hátsó feléből a 13. helyre tornázta fel magát, amellyel lemaradt ugyan az olimpiát érő helyekről (a világbajnokságon csak az első három kvalifikálta magát), de a csapatot hozzásegítette a bronzéremhez. Zsófinak a hátralevő világkupa versenyeken lesz még lehetősége az olimpiai kvalifikáció megszerzésére.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb