Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Bronzérem Minszkből

Egy zuglói érem született a Minszkben rendezett II. Európa Játékokon, miután Péni István bronzérmet szerzett a szabadpuska 3×40 lövéses számában.

Az UTE versenyzője negyedik helyen került a fináléba, ahol orosz és fehérorosz riválisával hamar elléptek a mezőnytől. Ők hárman aztán külön harcot vívtak az érmekért. Péni végül 450,6 körös eredménnyel a harmadik helyen végzett.

Péni István már februárban megszerezte az olimpia kvótát, így első kerületi sportolóként kvalifikálta magát Tokióra. A jövő évi ötkarikás játékokon is várhatóan mostani orosz és fehérorosz ellenfelével kell majd megküzdenie az olimpiai éremért.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb