Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Csendes megemlékezés

Barátai, pályatársai és tisztelői emlékeztek a legendás zuglói autó- és motorversenyzőre, Kesjár Csabára február 8-án.

Kesjár Csaba a németországi Norisringen rendezett Forma 3-as autóversenyen, 1988. június 24-én szenvedett végzetes balesetet. Idén lett volna 57 esztendős. A Róna utca –Thököly út találkozásánál levő parkos területen barátai és tisztelői tavaly állítottak emléket a versenyzőnek, és itt gyűltek össze pénteken, hogy a sportolóra emlékezzenek.

– Bár Csaba több mint harminc éve nincs már közöttünk, ez a csendes megemlékezés még ennyi idő távlatából is sokakat idevonz – mondta a megemlékezésen Barabás Ferenc önkormányzati képviselő.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb