Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Csíkcsicsó

Csíkcsicsó (románul Ciceu) falu a romániai Hargita megyében, 2004-től önálló község. A háromezres lélekszámú, szinte teljes egészében magyar lakosságú település Csíkszeredától 5 km-re északra, a Szépvíz-patak Oltba torkollásánál fekszik.

Kerületünk 2011-ben, Zugló születésnapja alkalmából írta alá Csíkcsicsóval a testvérvárosi együttműködési szerződést. A delegációk évenkénti látogatása mellett fő cél a kulturális kapcsolatok erősítése.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb