Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Csoportelsők a pólósok

Véget értek az első hét küzdelmei az olimpián. Vasárnap a Decker fivéreket is soraiban tudó vízilabda-válogatottért, valamint Péni István sportlövőért szurkolhattunk. 

A 19 esztendős Péni Istvánnak majdnem összejött a bravúr a férfi kisöbű sportpuska összetett versenyében, végül a 12. helyen végzett, így éppen lemaradt a döntőről.

Nagyon fontos mérkőzést játszottak a férfi pólósok a házigazda Brazilok ellen. Az utolsó csoportmérkőzésen egy esetleges vereség a kiesést, egy győzelem viszont a csoportelsőséget jelenthette.

A zuglói Decker fivéreket, Ádámot és Attilát a soraiban tudó együttes azonban magabiztosan 10-6-ra verte ellenfelét, így első helyen jutott a negyeddöntőbe, ahol az ellenfele augusztus 16-án, 16 órától Montenegró csapata lesz.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb