Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Digitális kiadásban jelent meg a Zuglói Lapok

A nyomtatott Zuglói Lapok idei nyári szünete alatt digitális kiadásban jelenik meg a kerületi újság.

A digitális lap a benne láthatónál is több tartalommal szolgál. A címek végén látható nyilak, illetve az egyes képeken látható ikonok a kerületi portál, a zuglo.hu megfelelő aloldalaira viszik az Olvasókat, ahol az írások bővebb változatait, illetve teljes képgalériák érhetők el.

A nyomtatott újság nyári “leállása” ebben az évben kényszerűségből kezdődött korábban. A lap nyomdai munkálataira vonatkozó, márciusban indult közbeszerzési eljárás ugyanis olyannyira elhúzódott, hogy a júniustól esedékes lapszámok kinyomtatására még nem tudott szerződést kötni a kiadó. Amely természetesen tisztában van vele, hogy lap digitális változatának megjelentetése minden szempontból példátlan a fővárosi kerületek lapjainak körében és történetében, hiszen az elektronikus kiadvány eleinte vélhetően jóval kevesebb olvasóhoz jut el, mint a lap nyomtatott változata.

A kiadó ezúton is jelzi: feltétlenül számít az Olvasók véleményére: mennyire elégedettek a tartalmával, mit és hogyan változtatnának rajta. S ha már e-mail írására vállalkoznak, írják meg azt is, hogy a várhatóan nyár végén ismét megjelenő nyomtatott újságtól milyen újdonságokat várnának. Címünk: zugloilapok@zuglo.hu.

A Zuglói Lapok legfrissebb száma IDE KATTINTVA olvasható.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb