Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

A BVSC-Zugló ünnepe

2007 óta már a tizedik alkalommal rendezett évzáró ünnepet június 8-án a kerület legnagyobb sportegyesülete, a BVSC-Zugló. Az ünnepségen egykori és jelenlegi kiválóságokat is köszöntöttek.

Zugló számára nagyon fontos a BVSC – mondta Karácsony Gergely polgármester, aki Szabó Rebeka és Rozgonyi Zoltán alpolgármesterek társaságában vett részt a rendezvényen. “Örülünk, hogy nagyon sok zuglói gyerek sportol itt, és a klub, valamint az önkormányzat közötti együttműködés kölcsönösen minkét félnek jó” – tette hozzá a polgármester.

Szatmáry Kristóf országgyűlési képviselő, a klub elnöke több fontos bejelentést tett. Egyrészt szót ejtett a várható fejlesztésekről, az új, 50 méteres szabadtéri medence építéséről, a Szőnyi úti műfüves, illetve asztalitenisz-csarnok felújításáról, egy új kézilabdacsarnok építéséről a zuglói Móra Ferenc Általános Iskola udvarán, a klubház felújításáról és a műfüves focipályák befedéséről. Ezen kívül kiemelte, hogy a klub vezetése az idén egyaránt sikeres női és férfi vízilabdacsapat jövő évi nemzetközi szereplését is támogatni fogja.

Fotó: Riersch Tamás

A BVSC-Zugló évzáró ünnepségén több elismerést is átadtak. Elsőként azt a Nedeczky György vívóedzőt díjazták, aki immár hatvan éve tartozik a klub kötelékébe. Majd az egyesület egykori legendái – összesen kilenc fő – az egyesület Örökös Bajnoka elismerésben részesültek. Legvégül az idei évben legeredményesebb sportolókat és csapatokat díjazták.

A protokoll események egy szép gesztussal zárultak. A szervezők ugyanis meghívták az ötven évvel ezelőtt először bajnoki címet nyerő vízilabdacsapat tagjait – akik közül, sajnos, már nem mindenki tudott eleget tenni a felkérésnek -, akiket a jubileum alkalmára készített emléklappal ajándékoztak meg.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb