Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Díszpolgárunk ismét versenyezni fog

Zugló Díszpolgára az olimpiai bajnok háromszoros világ- és hatszoros Európa-bajnok tornász, Berki Krisztián két év kihagyást követően ősszel ismét versenyezni fog.

A Zuglóban élő sportoló a szombathelyi világkupaversenyen „ül majd ismét lóra”. A 34 éves lólengés-specialista 2017 áprilisában még ezüstérmet nyert a kolozsvári Európa-bajnokságon, azóta azonban makacs vállfájdalmai miatt nem tudott versenyezni, sőt két operációra is szüksége volt.

A szombathelyi világkupaverseny után – melyen több mint harminc ország 150 tornásza vesz majd részt – októberben, Stuttgartban rendezik a torna-világbajnokságot, ahol már a jövő évi olimpiai részvétel lesz majd a tét.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb